Vi er glade og stolte over at kunne præsentere verdens første wagyu-kogebog af Jacob Jørgsholm, som du nu kan få fat i.
Kogebogen indeholder en lang række innovative og nye opskrifter, som Jacob selv har eksperimenteret med og udviklet på over de seneste par år i sit eget køkken og i Feed Bistros køkken. Kogebogen er lavet for at vise, at man ikke behøver at være kok for at kunne tilberede wagyu til perfektion og bruge kødet til at lave de vildeste og mest velsmagende retter.
Vi glæder os til at lære dig en masse om wagyu og invitere dig ind i vores univers af wagyu-opskrifter, der får mundvandet til at løbe og skaber oplevelser for dig og dine middagsgæster.
Vægt | 0,2 kg |
---|---|
Titel | Wagyu |
Undertitel | Bogen om verdens bedste kød – med opskrifter |
Forfatter | Jacob Jørgsholm |
Sider | 143 |
Format | 200 x 260 mm |
Omslag | Hardback |
Udgivelse | November 2021 |
Gratis fragt på alle ordrer: Ingen minimum.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.