7. august 2021

Tilberedningsvideo

Wagyu Striploin

  1. Sørg for at tage kødet ud af køleskabet ca. 30 min. inden stegning, sÃ¥ det fÃ¥r stuetemperatur. 
  2. Tænd panden pÃ¥ fuld styrke med fedtstof pÃ¥. NÃ¥r panden har røget i ca. et minut, putter du kødet pÃ¥. 
  3. Steg kødet ca. 1,5-2,5 min. på hver side afhængig af størrelsen (stegetid afhænger af bøffens tykkelse og personlig præference). Tilsæt evt. lidt hvidløg og rosmarin under stegning. 
  4. Lad hvile i 3-5 min og servér. 

Relaterede produkter

  • Gold Imperial Caviar - 30g

    Gold Imperial Caviar – 30g

    kr. 495,00
  • Gavekort

    Gavekort

    Fra kr. 500,00
  • Caviar ske

    Caviar ske

    kr. 95,00
  • Nordur flagesalt - 250g

    Nordur flagesalt – 250g

    kr. 65,00

Stadig i tvivl? Se ofte stillede spørgsmål

SE FAQ
Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
arrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram