Grill er og bliver populært blandt danskerne. Når grillkød tilberedes på grillen, får det en helt fænomenal smag, som ikke fås andre steder. Så når vejret byder på det, er det frem med grillen og på med vores smagfulde kød. Vores sortiment udvider sig hele tiden, og vi kan derfor stolt præsentere flere produkter, som er perfekte til grillsæsonen.
Hos WagyuPusher har vi samlet noget af det bedste kød til grillen, som du kan forkæle dig selv og dine gæster med. Uanset anledning – så er der altid god grund til at servere et godt stykke kød, som får mundvandet til at løbe. Det garanterer vi, hvis du serverer et stykke wagyu kød, som er noget af det allerbedste oksekød til grillen, du finder på markedet
Hos WagyuPusher er vores grundessens, at kunden bliver blæst bagover af både kvalitet og smag. Derfor er vores sortiment noget af det bedste grillmad til sommeren. Vi har flere former for eksklusiv oksekød, men også noget af det bedste svinekød på markedet.
Oplev den ekstraordinære smag og kvalitet af japansk Wagyu-kød. Med sin bemærkelsesværdige marmorering og usædvanlige møre tekstur er japansk Wagyu en sand kulinarisk fornøjelse. Japansk Wagyu er fantastisk til grillning. Når japansk Wagyu grilles, får det en lækker, let karamelliseret overflade, samtidig med at den fantastiske smag og bløde tekstur bevares.
Når du griller japansk Wagyu, er det vigtigt at være opmærksom på det høje fedtindhold og følge de korrekte grillteknikker for at undgå flare-ups og sikre en jævn tilberedning.
Ligesom det japanske wagyu er det australske wagyu perfekt til grillning. Det er kendt for sin unikke fedtmarmorering, som under tilberedning smelter og resulterer i en utroligt mør og saftig smagsoplevelse. Australsk wagyu er berømt for sin fremragende kvalitet og lækre smag, som virkelig forkæler dine smagsløg.
Når du griller australsk wagyu, vil du opleve smagens fulde intensitet og kompleksitet. Kødets rigelige indhold af umættede fedtsyrer bidrager til en delikat og fyldig smag, der simpelthen smelter i munden. Samtidig tilføjer den let karamelliserede overflade fra grillningen en behagelig og sprød tekstur, der forstærker den samlede smagsoplevelse.
Black Angus-kvæg fra det australske Wingham Reserve bliver fodret med korn i 130 dage. Denne foderstrategi, kombineret med de genetiske kvaliteter af Black Angus, sikrer en enestående smagsoplevelse når kødet bliver grillet. Kvægene lever frit på Australiens frodige og vidtstrakte marker, hvor de græsser under den åbne himmel.
Iberico Bellota som bliver beskrevet som svinets svar på Wagyu, er bestemt fantastisk som kød til grillen. Sortfodsgrisene er særligt kendte for deres sorte pels og evnen til at lagre fedt, hvilket bidrager til en enestående marmorering og smag af deres kød. Uanset om du ønsker at grille Secreto eller Presa, er resultatet helt fantastisk.
Tilmeld nyhedsbrev og gå ikke glip af gode tilbud, nyheder og meget mere!