Nej, nyretapper har ingenting med nyrer eller indmad at gøre. Vores wagyu nyretapper – også kendt som onglet eller hanger steak – bliver ofte kaldt slagterens hemmelige cut. Slagteren gemte i gamle dage nemlig ofte det her fantastiske stykke kød til sig selv, da det er en af de mest smagfulde udskæringer på koen. Det minder i tekstur og smag lidt om flanksteak og flapmeat, men en smule mere mør. Her får du rigtig meget værdi for pengene!
Tilberedning:
Sådan leveres dine varer: Vi sender dine varer i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde i minimum 48 timer. Levering sker ved hjælp af vores fragtmand, der er specialist i transport af fødevarer på køl.
Når du placerer en ordre, skærer, pakker og sender vi det dagen før, du modtager det. Dine varer er derfor altid helt friske ved modtagelse.
Godt at vide, inden du bestiller - læs her.
Læs mere om fragt og levering her.
Fra kr. 556,50 Fra kr. 500,50
Nej, nyretapper har ingenting med nyrer eller indmad at gøre. Vores wagyu nyretapper – også kendt som onglet eller hanger steak – bliver ofte kaldt slagterens hemmelige cut. Slagteren gemte i gamle dage nemlig ofte det her fantastiske stykke kød til sig selv, da det er en af de mest smagfulde udskæringer på koen. Det minder i tekstur og smag lidt om flanksteak og flapmeat, men en smule mere mør. Her får du rigtig meget værdi for pengene!
Tilberedning:
Sådan leveres dine varer: Vi sender dine varer i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde i minimum 48 timer. Levering sker ved hjælp af vores fragtmand, der er specialist i transport af fødevarer på køl.
Når du placerer en ordre, skærer, pakker og sender vi det dagen før, du modtager det. Dine varer er derfor altid helt friske ved modtagelse.
Læs mere om fragt og levering her.
Grading | Denne udskæring gradueres ikke |
---|---|
Holdbarhed | 4 dage på køl. Nedfrosset op til 8 måneder |
Kornfodret | Minimum 500 dage |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
Race | Renracet til fuldblods wagyu |
Oprindelse | Australien |
Producent | Jacks Creek |
OBS! | Wagyu-kød har en speciel duft grundet modningsprocessen, som frigives, når vakuum brydes. Dette aftager ca. 15 minutter efter brud af vakuum. |
Udskæring | Nyretapper / Onglet / Hanging Tender |
Født i: | Australien |
Opvokset i: | Australien |
Slagtet i: | Australien |
Opskåret i: | Australien |
Tilmeld nyhedsbrev og gå ikke glip af gode tilbud, nyheder og meget mere!
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.