3. december 2021

Tilberedningsvideo

A5 Wagyu Ribeye MBS 10-12

  1. Lad kødet blive stuetemperatur inden stegning. Tag det ud ca. 20 min. inden du starter stegning.
  2. Tænd panden på fuld styrke med fedtstof på. Når panden har røget i ca. 30 sek, putter du kødet på.
  3. Steg bøffen i ca. 2 min. på hver side (stegetid afhænger af bøffens tykkelse og personlig præference). Under stegning kan du evt. putte lidt ekstra wagyu fedt på panden og “spoone” kødet.
  4. Lad kødet hvile frit på et skærebræt i ca. 5-7 min og servér.

    OBS: I videoen er det 1 kg der tilberedes. Guiden foroven er for 500g.

Relaterede produkter

  • Iberico Bellota Presa
    Frostvare - sendes til optøning

    Iberico Bellota Presa

    Fra kr. 259,00
  • Wagyu Stegefedt - ca. 100g

    Wagyu Stegefedt – ca. 100g

    kr. 95,00
  • Hele Pakken 2.0 - 2-3 pers.

    Hele Pakken 2.0 – 2-3 pers.

    kr. 995,00
  • Iberico Bellota Pluma
    Frostvare - sendes til optøning

    Iberico Bellota Pluma

    Fra kr. 193,00

Stadig i tvivl? Se ofte stillede spørgsmål

SE FAQ
Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
arrow-leftarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram