Vigtig viden om vores nytårsmenu ud af huset
Allergener til nytårsmenu
• Blinis: Gluten, laktose, æg
• Trøffel flødekartofler: Laktose og æg
• Wagyu Glace: Laktose
• Gateau Marcel: Æg, laktose, gluten
Alle varer leveres i termobokse pakket med køleelementer, så produkterne holder sig kolde i op til 36 timer – dvs. varerne er kolde og friske ved modtagelse. Varerne bliver fragtet med vores fødevaregodkendte fragtmand, Xpressen. Når du modtager varerne, skal de blot opbevares i køleskabet, indtil de skal bruges. Datoer for levering op til nytår er torsdag d. 28/12 og fredag d. 29/12
Det er muligt at afhente din bestilling i vores butik på Viktoriagade 6 på Vesterbro i København mandag-torsdag fra 12:00-17:00, fredag fra 12-17:30, lørdag den 30. december fra 11:00-17:00 og søNdag den 31. december fra 11:00-15:00.
Kan man komme forbi i og købe i butikken uden at have bestilt på forhånd?
Ja, du er velkommen til at kigge ind i butikken og vælge lige præcis det, du har brug for. Der kan dog være lidt ventetid, hvis ikke du har bestilt til afhentning på forhånd.
• Mandag-torsdag fra 12-17:00
• Fredag fra 12-17:30
• Lørdag den 30. december fra 11:00-17:00
• Søndag den 31. december fra 11:00-15:00
Vores nytårsmenu består af de bedste råvarer, som verden har at byde på, hvilket sikrer dig en kæmpe smagsoplevelse. Der er tale om en next-level gourmet-oplevelse, som nok skal sætte gang i festen. Nytårsmenuen består af tre retter (alle mængder er pr. person):
1. Forret: Gold caviar (15g) med blinis
2. Hovedret: Wagyu ribeye MBS 6-7 (ca. 300g) m/ trøffel flødekartofler (ca. 300g) og wagyu glace
3. Dessert: Chokolade gateau marcel
Nytårsmenu Deluxe (indhold)
Vores Nytårsmenu Deluxe kombinerer det bedste af det bedste – lige fra appetizer til dessert. Du får ikke en bedre smagsoplevelse og en federe måde at afslutte 2023 på. Nytårsmenuen består af fire retter (alle mængder er pr. person):
1. Appetizer: Prunier Classique (15g) med blinis
2. Forret: A5+ Super Sashimi MBS 10-12 (ca. 40g) med frisk, sort vintertrøffel (5g)
3. Hovedret: Wagyu ribeye MBS 8-9 (ca. 300g) m/ trøffel flødekartofler (ca. 300g) og wagyu glace
4. Dessert: Chokolade gateau marcel
Tilberedning og anretning af nytårsmenuen
Forret
1. Varm blinis i ovn i ca. 90 sekunder
2. Lad blinis køle ned og anret med creme fraiche, finthakkede rødløg og top med Caviar (creme fraiche og røgløg skal selv købes)
Mellemret (gælder kun Nytårsmenu Deluxe)
1. Påfør en smule fedtstof på stegepanden og skru op på max temperatur
2. Når stegepanden har røget i ca. 20-30 sekunder, putter du A5+ Super Sashimi MBS 10-12 på panden
3. Giv dem ca. 30-45 sekunder på to sider, så du får en flot, sprød stegeskorpe
4. Lad dine Super Sashimi hvile i et lille minut, riv trøffel ud over og servér!
Hovedret
1. Forvarm din ovn til ca. 200 grader varmluft
2. Giv trøffel flødekartoflerne ca. 20-25 min. i ovnen i et ildfast fad. Efter halvdelen af tilberedningstiden er gået, kan du evt. rive en god mozzarella eller parmesan udover trøffel flødekartoflerne inden de puttes i ovnen.
3. Efter kartoflerne har været i ovnen i ca. 12 minutter, skal du i gang med bøfferne og saucen. Skru komfuret op på høj temperatur og påfør lidt fedtstof på stegepanden – så er du klar til at stege bøffer. Saucen er klar til brug og skal bare varmes i en lille gryde – den kan stå at hygge sig, mens du steger bøffer og venter på, at kartoflerne bliver færdige
4. Når panden har røget i 20-30 sekunder, putter du bøfferne på. Steg bøfferne ca. 1,5-2,5 minutter på hver side – stegetid afhænger selvfølgelig af bøffens tykkelse og præference.
5. Lad bøfferne hvile i ca. 3-5 minutter, slice kødet op, påfør salt og servér sammen med kartofler og sauce.
Dessert
1. Det eneste, du skal gøre, er at tage desserten ud af køleskabet – du kan nyde desserten direkte fra beholderen. Så slipper du også for ekstra oprydning! Du kan evt. toppe med friske bær, for den bedste smagsoplevelse.
Skal jeg selv købe noget til nytårsmenuen?
• Forret: Til forretten anbefaler vi, at du køber creme fraiche og rødløg, som skal finthakkes. Disse ting spiller rigtig godt sammen med caviaren. Vi har desværre ikke mulighed for at medsende disse ting til dig.
• Hovedret: Hvis du ønsker lidt grønt til hovedretten, så skal du selv sørge for dette. Så får du også nøjagtig det, du bedst kan lide. Vi kan ikke medsende grønt af holdbarhedsmæssige årsager.
• Dessert: Desserten kan sagtens spises, som den kommer. Men ønsker du at toppe den med lidt bær – hvilket giver et rigtig godt smagssamspil med den tunge Gateau Marcel – så skal du selv sørge for at købe dette.
Pengene reserveres på dit kort på bestillingsdagen, men trækkes først ved afsendelse/afhentning