NYTÅRSMENU
2023

Se vores gourmet nytårsmenuer for 2023 lige her

Nytårsmenu 2023
Nytårsmenu 2023 Deluxe

Nytårsmenu 2023

Beskrivelse er pr. person

Forret

15g Gold Imperial Caviar m/ minimum 4 blinis.

Hovedret

Ca. 300g Wagyu ribeye MBS 6-7 m/ ca. 300g trøffel flødekartofler og ca. 1dl wagyu glace.

Dessert

Ca. 200g Chokolade gateau marcel.
kr. 895,-
pr. person (min 2)
For at få den fulde oplevelse, anbefaler vi, at I selv køber rødløg og creme fraiche til caviar serveringen og evt. nogle bær til desserten
BESTIL NYTÅRSMENU UD AF HUSET

Nytårsmenu 2023 Deluxe

Beskrivelse er pr. person

Appetizer

15g Prunier Classique Caviar m/ minimum 4 blinis.

Forret

Ca. 40g A5+ Super Sashimi m/ ca. 5g frisk trøffel.

Hovedret

Ca. 300g Wagyu ribeye MBS 8-9 m/ ca. 300g trøffel flødekartofler og ca. 1dl wagyu glace.

Dessert

Ca. 200g Chokolade gateau marcel.
kr. 1.495,-
pr. person (min 2)
For at få den fulde oplevelse, anbefaler vi, at I selv køber rødløg og creme fraiche til caviar serveringen og evt. nogle bær til desserten
BESTIL NYTÅRSMENU UD AF HUSET

Nytårsmenu 
Tilberedningsguide

Gode tilkøb til vores nytårsmenu 

Gode tilkøb til vores Deluxe menu

Præsentation af vores
Nytårsmenu 

Præsentation af vores
Deluxe Nytårsmenu 

HVAD SYNES VORES KUNDER OM SIDSTE ÅRS NYTÅRSMENU

 • Fantastisk wagyu til nytår

  "Vi var i alt 7 mennesker som fik leveret Wagyu kød til nytårsaften, og der var ikke en finger at sætte på noget som helst.
  Nemme tilberedningsvideoer, god størrelse på bøfferne og en fantastisk sauce dertil. Jeg glæder mig allerede til nytår 2023 :)"
  - Jakob Wiik

  Wagyu - nytår

  "Vi fik Wagyu til vores nytårs menu. 10/10 stykke kød, virkelig lækkert og smagfuldt. Servicen var helt i top, vi fik hjælp til udskæringen der passede os bedst og tilberedningsvejledning. En sand fornøjelse!"
  - Kristian

  Altid en god oplevelse

  "Kære WagyuPusher team. Endnu engang tak for jeres altid gode service og for et helt igennem fantastisk stykke kød. Japansk A5 Sashimi kan varmt anbefales og er så nemt at tilberede. Vil man have god service og kvalitet, så vil jeg på det varmeste anbefale jer. Godt nytår"
  - Christian
 • Bedste bøffer jeg har smagt

  "Bedste bøffer jeg har smagt. Ramte temperaturen spot on med guiden.

  Kan helt klart anbefale stegefedt, Hele pakken, og Maldon flagesalt !!!

  Godt nytår!"
  - Lasse Pedersen

  Hvorfor kan man ikke give 6 stjerner?

  "I starten af november bestilte jeg Wagyu til nytår. Købte nok lidt for meget på onlineeventet, men til gode priser. Forventningerne var TÅRNHØJE. Varerne kom som bestilt. Alt var helt OK. MEN!!!!

  Ingen ord kan beskrive den fuldstændigt fantastiske smagsoplevelse på A5 Super Sashimi, A5 WAGYU ribeye, Imperial Gold Caviar, vintertrøffel, trøffelflødekartofler og wagyuglace."
  - Kalle Egholm

  Godt nytår

  "Min kæreste og jeg bestilte jeres nytårspakke som en meget spontan og hurtig beslutning, der var ikke noget at sætte en finger på. Hurtig levering, flot pakket, fantastisk gode råvarer med gode smage! Tusinde tak for super service bestemt ikke sidste gang.
  Tusinde tak og godt nytår"
  - Steffen Juul Sørensen
 • Nytårsmenu!

  "Vi bestilte jeres nytårsmenu.
  Kanon lækkert, at komme ned i jeres forretning og se hvordan i værner om jeres kunder og sikre en god og hurtig levering.
  Fantastisk oplevelse, at prøve Waqyu kød. Tusind tak - Det er bestemt ikke sidste gang.
  Tusinde tak og godt nytår"
  - Rasmus Nørgaard

  Tak for inspiration

  "Hej
  Tak for at have været en uovertruffen inspiration for min 16 årige drengs interesse og glæde ved at lave mad. Han blev mega glad for at få den signerede kogebog i julegave.
  Glædelig jul og godt nytår!"
  - Katrine Jessen

  Fremragende

  "Købte 1 kg ribeye til nytår og det er det bedste kød jeg har smagt"
  - Morten S
SE ALLE VORES ANMELDELSER

Bestil årets nytårsmenu ud af huset

Nytårsaften er en tid for fornyelse, fest og fejring. Det er aftenen, hvor vi siger farvel til det gamle år og byder det nye velkommen med forventning og håb. Hvordan kunne der være en bedre måde at fejre denne overgang på end med en udsøgt nytårsmenu, skabt med passion og ekspertise?

Hos WagyuPusher elsker vi kvalitet, hvilket også ses i vores normale sortiment. Vores kunder fortjener det bedste af det bedste, hvilket vores nytårsmenu for 2023 afspejler. Vores menu bygger på de samme kvaliteter, som vi ønskede at bygge vores forretning på. Ved bestilling af vores nytårsmenu, er du derfor sikker på, at få kød af højeste kvalitet - som du måske - allerede har overvejet at smage.
Du skal selv tilberede nytårsmenuen, men for at sikre det bedste resultat, har vi lavet en tilberedningsvideo, som du kan se ovenfor(kommer snart). Ved at tilberede nytårsmenuen selv, er det muligt at stege kødet lige som I ønsker, hvor der på samme tid kan hygges om menuen og med de gæster, I ønsker at bruge aftenen sammen med.

Vores nytårsmenu kan enten bestilles online eller afhentes i vores lokaler på Viktoriagade 6, 1655 København V. Du kan finde mere information om afhentning, bestillingsfrist og forsendelse længere nede på siden.
BESTIL VORES NYTÅRSMENU

Vigtig viden om vores nytårsmenu ud af huset

Allergener til nytårsmenu
• Blinis: Gluten, laktose, æg
• Trøffel flødekartofler: Laktose og æg
• Wagyu Glace: Laktose
• Gateau Marcel: Æg, laktose, gluten
Bestillingsfrist
Levering
Alle varer leveres i termobokse pakket med køleelementer, så produkterne holder sig kolde i op til 36 timer – dvs. varerne er kolde og friske ved modtagelse. Varerne bliver fragtet med vores fødevaregodkendte fragtmand, Xpressen. Når du modtager varerne, skal de blot opbevares i køleskabet, indtil de skal bruges. Datoer for levering op til nytår er torsdag d. 28/12 og fredag d. 29/12
Afhentning
Det er muligt at afhente din bestilling i vores butik på Viktoriagade 6 på Vesterbro i København mandag-torsdag fra 12:00-17:00, fredag fra 12-17:30, lørdag den 30. december fra 11:00-17:00 og søNdag den 31. december fra 11:00-15:00.
Kan man komme forbi i og købe i butikken uden at have bestilt på forhånd?
Ja, du er velkommen til at kigge ind i butikken og vælge lige præcis det, du har brug for. Der kan dog være lidt ventetid, hvis ikke du har bestilt til afhentning på forhånd.
Åbningstider i uge 52:
• Mandag-torsdag fra 12-17:00
• Fredag fra 12-17:30
• Lørdag den 30. december fra 11:00-17:00
• Søndag den 31. december fra 11:00-15:00
Nytårsmenu (indhold)
Vores nytårsmenu består af de bedste råvarer, som verden har at byde på, hvilket sikrer dig en kæmpe smagsoplevelse. Der er tale om en next-level gourmet-oplevelse, som nok skal sætte gang i festen. Nytårsmenuen består af tre retter (alle mængder er pr. person):

1. Forret: Gold caviar (15g) med blinis
2. Hovedret: Wagyu ribeye MBS 6-7 (ca. 300g) m/ trøffel flødekartofler (ca. 300g) og wagyu glace
3. Dessert: Chokolade gateau marcel
Nytårsmenu Deluxe (indhold)
Vores Nytårsmenu Deluxe kombinerer det bedste af det bedste – lige fra appetizer til dessert. Du får ikke en bedre smagsoplevelse og en federe måde at afslutte 2023 på. Nytårsmenuen består af fire retter (alle mængder er pr. person):

1. Appetizer: Prunier Classique (15g) med blinis
2. Forret: A5+ Super Sashimi MBS 10-12 (ca. 40g) med frisk, sort vintertrøffel (5g)
3. Hovedret: Wagyu ribeye MBS 8-9 (ca. 300g) m/ trøffel flødekartofler (ca. 300g) og wagyu glace
4. Dessert: Chokolade gateau marcel
Tilberedning og anretning af nytårsmenuen
Forret
1. Varm blinis i ovn i ca. 90 sekunder
2. Lad blinis køle ned og anret med creme fraiche, finthakkede rødløg og top med Caviar (creme fraiche og røgløg skal selv købes)

Mellemret (gælder kun Nytårsmenu Deluxe)
1. Påfør en smule fedtstof på stegepanden og skru op på max temperatur
2. Når stegepanden har røget i ca. 20-30 sekunder, putter du A5+ Super Sashimi MBS 10-12 på panden
3. Giv dem ca. 30-45 sekunder på to sider, så du får en flot, sprød stegeskorpe
4. Lad dine Super Sashimi hvile i et lille minut, riv trøffel ud over og servér!

Hovedret
1. Forvarm din ovn til ca. 200 grader varmluft
2. Giv trøffel flødekartoflerne ca. 20-25 min. i ovnen i et ildfast fad. Efter halvdelen af tilberedningstiden er gået, kan du evt. rive en god mozzarella eller parmesan udover trøffel flødekartoflerne inden de puttes i ovnen.
3. Efter kartoflerne har været i ovnen i ca. 12 minutter, skal du i gang med bøfferne og saucen. Skru komfuret op på høj temperatur og påfør lidt fedtstof på stegepanden – så er du klar til at stege bøffer. Saucen er klar til brug og skal bare varmes i en lille gryde – den kan stå at hygge sig, mens du steger bøffer og venter på, at kartoflerne bliver færdige
4. Når panden har røget i 20-30 sekunder, putter du bøfferne på. Steg bøfferne ca. 1,5-2,5 minutter på hver side – stegetid afhænger selvfølgelig af bøffens tykkelse og præference.
5. Lad bøfferne hvile i ca. 3-5 minutter, slice kødet op, påfør salt og servér sammen med kartofler og sauce.

Dessert
1. Det eneste, du skal gøre, er at tage desserten ud af køleskabet – du kan nyde desserten direkte fra beholderen. Så slipper du også for ekstra oprydning! Du kan evt. toppe med friske bær, for den bedste smagsoplevelse.
Skal jeg selv købe noget til nytårsmenuen?
• Forret: Til forretten anbefaler vi, at du køber creme fraiche og rødløg, som skal finthakkes. Disse ting spiller rigtig godt sammen med caviaren. Vi har desværre ikke mulighed for at medsende disse ting til dig.
• Hovedret: Hvis du ønsker lidt grønt til hovedretten, så skal du selv sørge for dette. Så får du også nøjagtig det, du bedst kan lide. Vi kan ikke medsende grønt af holdbarhedsmæssige årsager.
• Dessert: Desserten kan sagtens spises, som den kommer. Men ønsker du at toppe den med lidt bær – hvilket giver et rigtig godt smagssamspil med den tunge Gateau Marcel – så skal du selv sørge for at købe dette.
Betaling
Pengene reserveres på dit kort på bestillingsdagen, men trækkes først ved afsendelse/afhentning

Alternativer til nytårsmenuen

Hvis nytårsmenuen ikke helt passer til jeres arrangement eller I allerede havde planlagt en menu selv, er det muligt at købe vores produkter, som plejer at have stor succes nytårsaften. Hvis I er interesserede, kan I se nogle af vores populære produkter fra tidligere år her.
KØB VORES ANDRE PRODUKTER

Nytårsmenuen 2023 leveres i hele landet

Ligesom med leveringer af vores andre produkter, bliver leveringen af vores nytårsmenu pakket med køleelementer og leveret i termobokse. Dette skal sikre en forsvarlig levering af vores produkter, så de altid er kolde og friske, når I modtager vores nytårsmenuer.

I kan selv vælge hvilken af vores nytårsmenuer I ønsker at bestille. Vi har to forskellige, som består af 3 og 4 retters menuer. Begge vores menuer kan leveres til hele Danmark, det skal dog bemærkes, at leveringstiden kan være differentieret til ikke brofaste øer.
Hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, kan du ved leveringer med Expressen oplyse, hvor du ønsker pakken skal placeres. Dette sker på kundens eget ansvar, uden at WagyuPusher kan holdes ansvarlig for evt. skade på pakken, tyveri mv. Hvis andet ikke er oplyst, vil pakken blive stillet foran din hoveddør, medmindre bestilling sker til en lejlighed med låst opgangsdør.

Når maden er leveret, og I er klar til nytårsaften, er det muligt at se vores tilberedningsvideo af nytårsmenuen, hvis du ønsker en hjælpende hånd til madlavningen.

Nytårsmenu til afhentning 2023

Udover at få vores nytårsmenuer leveret, er det muligt at afhente bestillinger i vores butik. Det er muligt at afhente din bestilling i vores butik på Viktoriagade 6 på Vesterbro i København mandag-torsdag fra 12:00-17:00, fredag fra 12-17:30, lørdag den 30. december fra 11:00-17:00 og søndag den 31. december fra 11:00-15:00. Ved spørgsmål er I velkommen til at kontakte os på enten telefon: +45 71 96 76 77 eller mail: info@wagyupusher.dk
Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram