Findes der rent faktisk kød, der smelter på tungen? Ja, det er lige præcis, hvad der sker, når du prøver vores japanske A5+ wagyu MBS 10-12.
Hvis du er til ekstraordinær kvalitet og leder efter en helt usammenlignelig madoplevelse, så er vores japanske wagyu A5+ striploin MBS 10-12 lige noget for dig. WagyuPusher har fået fingre i markedets bedste fuldblods A5+ wagyu-kød fra Gunma i det centrale Japan. Der er tale om originalt, japansk A5+ wagyu striploin MBS 10-12 med den bedst mulige fedtmarmorering og smag. Du finder simpelthen ikke et mere velsmagende og mørt stykke kød nogen steder. Det er ikke rigtig muligt at beskrive, hvordan det her kød smager… det bliver du nødt til selv at opleve!
Hvis du er mere til ribeye, tilbyder vi selvfølgelig også A5+ ribeye ellers så se alt vores wagyu kød her.
Læs mere om wagyu graduering her.
Vægt | N/A |
---|---|
Født i: | Japan |
Grading | A5+, MBS 10-12 |
Holdbarhed | 4 dage på køl. Nedfrosset op til 8 måneder |
Kornfodret | Minimum 800 dage |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
OBS! | Wagyu-kød har en speciel duft grundet modningsprocessen, som frigives, når vakuum brydes. Dette aftager ca. 15 minutter efter brud af vakuum. |
Oprindelse | Gunma, Japan, Kagoshima, Japan |
Opskåret i: | Danmark – af WagyuPusher ApS |
Opvokset i: | Japan |
Race | Fuldblods wagyu |
Slagtet i: | Japan |
Udskæring | Striploin |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.
Fra 256,00 kr.
461,00 kr.
Fra 178,50 kr.
Ikke på lager
1.995,00 kr.
140,00 kr.
Fra 663,25 kr.
Fra 195,00 kr.
Liza –
Det bliver ikke bedre end det her stykke kød
Jakob S. –
Helt vanvittig oplevelse
Yasin –
Har prøvet denne og A5 ribeye. Ingen tvivl om at den her er bedst
Vicki –
Tror aldrig jeg bliver træt af det kød her