Nej, nyretapper har ingenting med nyrer eller indmad at gøre. Vores wagyu nyretapper – også kendt som onglet eller hanger steak – bliver ofte kaldt slagterens hemmelige cut. Slagteren gemte i gamle dage nemlig ofte det her fantastiske stykke kød til sig selv, da det er en af de mest smagfulde udskæringer på koen. Det minder i tekstur og smag lidt om flanksteak og flapmeat, men en smule mere mør. Her får du rigtig meget værdi for pengene!
Tilberedning:
Vægt | N/A |
---|---|
Født i: | Australien |
Grading | Denne udskæring gradueres ikke |
Holdbarhed | 4 dage på køl. Nedfrosset op til 8 måneder |
Kornfodret | Minimum 500 dage |
Levering | Leveres med Jetpak eller afhentes hos WagyuPusher på Viktoriagade 6 |
OBS! | Wagyu-kød har en speciel duft grundet modningsprocessen, som frigives, når vakuum brydes. Dette aftager ca. 15 minutter efter brud af vakuum. |
Oprindelse | Australien |
Opskåret i: | Australien |
Opvokset i: | Australien |
Producent | Jacks Creek |
Race | Renracet til fuldblods wagyu |
Slagtet i: | Australien |
Udskæring | Nyretapper / Onglet / Hanging Tender |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.
Anmeldelser
There are no reviews yet