Det her er den absolut vildeste appetizer/forret, der kan købes for penge – nemlig vores fuldblods wagyu carpaccio. Pakken indeholder 2 eller 10 serveringer á 80g. Den flotte marmorering er med til at sikre en sublim smag og tager den carpaccio, du kender, til et helt nyt niveau. Vores wagyu carpaccio er skåret fra det bedste australske fuldblods wagyu, der findes på markedet.
Wagyu carpaccio kan spises på mange måder. Vi anbefaler, at spise det som en forret med parmesanost, olivenolie og rucolasalat. Alternativt kan man spice den op med trøffel og selv være kreativ med den.
OBS: Dette er et frostprodukt, der sendes til optøning ved bestilling til levering, men kan udleveres frossent ved afhentning/køb i butikken. Da carpaccio er meget fine, tyndtskårne skiver, kan vi desværre ikke sikre, at produktet holder sig frossent under transporten.
Vægt | 0,8 kg |
---|---|
Født i: | Australien |
Holdbarhed | Efter optøning: 24 timer ved max 5 grader. På frost: Op til 6 måneder |
Kornfodret | Minimum 500 dage |
Nettovægt | 800g |
Oprindelse | Australien |
Opskåret i: | Tyskland |
Opvokset i: | Australien |
Producent | Stone Axe Wagyu |
Race | Fuldblods wagyu |
Slagtet i: | Australien |
Fri fragt ved køb over 2.499 kr.
79 kr. ved køb over 999 kr.
89 kr. ved køb under 999 kr.
Vi sender dine varer med vores fødevaregodkendte fragtmand, Jetpak, i en termokasse med køleelementer, der holder produkterne kolde under transporten. Ellers kan du afhente din ordre på Viktoriagade 6.
Læs mere om fragt og levering her.
Gitte –
Hentede dem i butikken og var meget tilfreds. Gode muligheder for at anrette rigtig flot
Joan –
snakkede med dem i butikken og de gav mig nogle ideer til hvordan man kunne lave den. Lavede en med trøffelsalt (også rigtig god), en klassisk og en jeg “Freestylede” med. Alle 3 var fantastiske. Glæder mig allerede til at tage de næste ud af fryseren på lørdag 🙂
Maarten Bömer –
Har købt 2 st 10 pack og det skulle testes hurtig.
Jeg tage dem til kaffe, og deler første med svigerfar det var en super oplevelse.
Nr 2 deles med en ven. Helt underbart.
Nr 3 smakprov med min mor. Helt super.
Nr 4 enligt en gang som førrett. Som en bilage til en tartar (3 retters med meget wagyu)
Gåsehus var enkelte gang.
Gitte weknick –
Fantastisk forret – men farligt at have liggende derhjemme, for de ryger alt for hurtigt….