Mediano

WAGYUPUSHER X MEDIANO

DANMARKS BEDSTE KØD-PUSHER ER TEAMET OP MED DANMARKS BEDSTE FODBOLD-PODCAST!

OBS: Koden gælder også i butikken på Viktoriagade 6. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller på i forvejen nedsatte varer.

WagyuPusher er stolte af at være sponsor på Max Mediano i foråret 2024. Vi er selv kæmpe fodboldfans og – ligesom Mediano – går vi aldrig på kompromis med kvalitet.

Har du nogle spørgsmål, så ræk endelig ud på info@wagyupusher.dk, vores sociale medier eller på 71967677.

Hvem er vi?

Lidt om os
WagyuPusher er stiftet af brødrene Thomas, Jacob og Christian Jørgsholm i 2021. Vores mission er at gøre verdens bedste råvarer lettilgængelige for dig. Samtidig ønsker vi at få danskerne til at spise mindre, men bedre kød. Når der endelig er kød på menuen, så skal det være en smagsoplevelse! Derfor forhandler vi kun wagyu-kød af højeste kvalitet fra dyr, der har haft et godt liv. Vi elsker den gode råvare, og vores sortiment er særligt udvalgt ud fra princippet: Kvalitet over kvantitet.

Hos WagyuPusher får du
– Markedets bedste wagyu-kød fra Japan og Australien
– Kun fuldblods-wagyu (100% wagyu gener – ingen krydsninger)
– Fremragende kundetilfredshed (4,8/5 på Trustpilot)
– Tilberedningsvideoer og -guides til alle udskæringer
– Levering til døren hver onsdag og fredag i hele landet
– Fysisk butik på Viktoriagade 6, 1655 København V

Hvad er wagyu?

Du har sikkert hørt om Kobe-kød før. Det stammer fra wagyu-kvægracen, som også er kendt som verdens bedste oksekød.

Wagyu betyder egentlig “japansk kvæg” og er en kvægrace, som har nogle specielle gener, der gør, at kvæget er særligt disponeret for at udvikle intramuskulær fedtmarmorering – dvs. fedt, der sidder inde i musklerne, som smelter under tilberedning og gør kødet mørt, smagfuldt og saftigt. Wagyu-køer bliver fodret på en helt særlig diæt i minimum 500 dage op til slagtning. Diæten består af blandt andet korn, majs og risstrå. Diæten gør, at kvæget får endnu bedre betingelser for at få den flotte, karakteristiske fedtmarmorering. 

Fedtmarmoreringen er ikke kun for “syns” skyld – det er ikke ligesom den hurtige kantspiller med de lyserøde Mercurial og sokkerne over knæene – der er faktisk en mening med det sexede udseende.

Det er nemlig fedtet, som sidder inde i musklerne, der giver en helt speciel smag og mørhed til kødet, når det smelter under tilberedning.

De to førende lande inden for opdræt af wagyu-kvæg er Japan og Australien –  hvad de mangler af kvalitet på fodboldbanen, har de altså i wagyu-kød. Og vi har en lille teori om, at Iniesta valgte at skifte fra Barcelona til japanske Vissel Kobe i 2018, fordi han var træt af ikke at kunne få serveret kobe-kød efter kamp.

Hos WagyuPusher har vi valgt kun at forhandle det bedste wagyu, der findes på markedet – nemlig fuldblods-wagyu fra de bedste brands i Japan og Australien. Det har været alfa og omega for os fra start af, at vores kunder får en stor oplevelse hver gang, og at de føler, at de har fået værdi for pengene – for det er ikke billige produkter, vi sælger. Den mission er lykkedes, fordi vi aldrig er gået på kompromis med kvaliteten – og vores anmeldelser på fx Trustpilot viser, at det var det helt rigtige.

“Jeg står ikke her og siger, at du får en oplevelse på højde med EM 92’, når du nyder vores produkter… men vi er edermame tæt på!”

Når kvæget har 100% wagyu-gener, gør det bare, at du får et klasse produkt hver eneste gang. Når man kommer op i denne her kvalitet af wagyu-kød, så betyder det også, at udskæringer som fx culotte, cuvette og flanksteak selvfølgelig har en vanvittig god smag, men også er rigtig møre. Det er blandt andet også den type udskæringer, vi bruger til at lave en masse retter med på Feed Bistro.

Når du spiser wagyu-kød, skal du være opmærksom på, at det mætter mere end almindeligt kød pga. det høje fedtindhold. Derfor egner kødet sig perfekte til at dele mellem flere.

En lille fun fact får du også: Wagyu-kød er faktisk en af de sundeste former for kød, fordi det er utrolig rigt på mættede- og flerumættede fedtsyrer og oliesyre, som har en forebyggende effekt på blandt andet alzheimers og hjertekar sygdomme.

WagyuPusher startede i 2021 med et mål om, at den almene dansker skulle have mulighed for at få fingrene i verdens bedste kød i mindre mængder og til overskuelige priser. Virksomheden er startet af mine to brødre, Thomas og Christian, og mig, Jacob Jørgsholm.

WagyuPushers mission er at få den danske befolkning til at spise mindre kød, med bedre kød. Når der endelig er kød på menuen, så skal det være kød af høj kvalitet fra dyr, der har haft et godt liv. WagyuPushers værdisæt hviler på kvalitet over kvantitet og gennemsigtighed i hele forsyningskæden frem til slutkunden.

Andre indlæg

16. marts 2022
Er der forskel på wagyu med den samme MBS-score?

Wagyu-kvægets genetik er meget afgørende for, hvilken kvalitet kødet har. Jo større procentdel wagyu-gener, kvæget har, desto mere intens er smagen. Der kan derfor godt være forskel på kvaliteten af kødet, selvom to bøffer har samme MBS-score.

2. marts 2022
Wagyu myter

Det eksotiske kød har været omgivet af mange myter og fortællinger, som mange af vores kunder vil have svar på om er sande. Du kan i denne artikel læse mere om de mange myter om kødet her og få svar på, hvilke af dem der er sande.

21. februar 2022
Wagyu Graduering – MBS og meget mere

Den mest simple måde at blive klogere på wagyu på, er ved at kunne forstå den MBS-skalaen. Den giver et indblik i, hvor høj en fedtmarmorering kødet har. I denne artikel vil vi gøre dig klogere på kødets MBS-score, og hvad det betyder for kødet.

10. februar 2022
Historien om wagyu

Wagyu-kvægets historie er utrolig interessant, da kvæget er gået fra at være et hårdtarbejdende trækdyr på det japanske landbrug til at være det mest delikate kød, du overhovedet kan få fingre i. Læs mere om kvægets historie her.

10. februar 2022
Opdræt af wagyu

Det er en større videnskab at opdrætte wagyu-kvæg, da forhold som diæt, aktivitetsniveau og fodringsperioden spiller en afgørende rolle for kødets kvalitet. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan wagyu-kvæget opdrættes.

Populære produkter

  • Wagyu Stegefedt - ca. 100g

    Wagyu Stegefedt – ca. 100g

    kr. 95,00
    Tilføj til kurv
  • Australsk Wagyu Ribeye MBS 6-7
    Ferskvare

    Australsk Wagyu Ribeye MBS 6-7

    kr. 523,25kr. 5.019,50
    Vælg muligheder
  • Trøffel Flødekartofler

    Trøffel Flødekartofler

    kr. 140,00kr. 280,00
    Vælg muligheder
  • Wagyu Glace

    Wagyu Glace

    kr. 95,00
    Tilføj til kurv

Pakker

  • Wagyu Burger-kit - 2 pers.

    Wagyu Burger-kit – 2 pers.

    kr. 275,00
    Tilføj til kurv
  • Caviar Kit

    Caviar Kit

    kr. 895,00
    Tilføj til kurv
  • Wagyu bøf-bearnaise pizza kit - 2 pers.
    KOMMER SNART - SKRIV DIG OP HER

    Wagyu bøf-bearnaise pizza kit – 2 pers.

    kr. 295,00
    Tilføj til kurv
  • Wagyu Smagning - 4-5 pers.

    Wagyu Smagning – 4-5 pers.

    kr. 1.895,00
    Tilføj til kurv
Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram