Mediano

WAGYUPUSHER X MEDIANO

DANMARKS BEDSTE KØD-PUSHER ER TEAMET OP MED DANMARKS BEDSTE FODBOLD-PODCAST!

OBS: Koden gælder også i butikken på Viktoriagade 6. Kan ikke kombineres med andre rabatter eller på i forvejen nedsatte varer.

WagyuPusher er stolte af at være sponsor på Max Mediano i foråret 2024. Vi er selv kæmpe fodboldfans og – ligesom Mediano – går vi aldrig på kompromis med kvalitet.

Har du nogle spørgsmål, så ræk endelig ud på info@wagyupusher.dk, vores sociale medier eller på 71967677.

Hvem er vi?

Lidt om os
WagyuPusher er stiftet af brødrene Thomas, Jacob og Christian Jørgsholm i 2021. Vores mission er at gøre verdens bedste råvarer lettilgængelige for dig. Samtidig ønsker vi at få danskerne til at spise mindre, men bedre kød. Når der endelig er kød på menuen, så skal det være en smagsoplevelse! Derfor forhandler vi kun wagyu-kød af højeste kvalitet fra dyr, der har haft et godt liv. Vi elsker den gode råvare, og vores sortiment er særligt udvalgt ud fra princippet: Kvalitet over kvantitet.

Hos WagyuPusher får du
– Markedets bedste wagyu-kød fra Japan og Australien
– Kun fuldblods-wagyu (100% wagyu gener – ingen krydsninger)
– Fremragende kundetilfredshed (4,8/5 på Trustpilot)
– Tilberedningsvideoer og -guides til alle udskæringer
– Levering til døren hver onsdag og fredag i hele landet
– Fysisk butik på Viktoriagade 6, 1655 København V

Hvad er wagyu?

Du har sikkert hørt om Kobe-kød før. Det stammer fra wagyu-kvægracen, som også er kendt som verdens bedste oksekød.

Wagyu betyder egentlig “japansk kvæg” og er en kvægrace, som har nogle specielle gener, der gør, at kvæget er særligt disponeret for at udvikle intramuskulær fedtmarmorering – dvs. fedt, der sidder inde i musklerne, som smelter under tilberedning og gør kødet mørt, smagfuldt og saftigt. Wagyu-køer bliver fodret på en helt særlig diæt i minimum 500 dage op til slagtning. Diæten består af blandt andet korn, majs og risstrå. Diæten gør, at kvæget får endnu bedre betingelser for at få den flotte, karakteristiske fedtmarmorering. 

Fedtmarmoreringen er ikke kun for “syns” skyld – det er ikke ligesom den hurtige kantspiller med de lyserøde Mercurial og sokkerne over knæene – der er faktisk en mening med det sexede udseende.

Det er nemlig fedtet, som sidder inde i musklerne, der giver en helt speciel smag og mørhed til kødet, når det smelter under tilberedning.

De to førende lande inden for opdræt af wagyu-kvæg er Japan og Australien –  hvad de mangler af kvalitet på fodboldbanen, har de altså i wagyu-kød. Og vi har en lille teori om, at Iniesta valgte at skifte fra Barcelona til japanske Vissel Kobe i 2018, fordi han var træt af ikke at kunne få serveret kobe-kød efter kamp.

Hos WagyuPusher har vi valgt kun at forhandle det bedste wagyu, der findes på markedet – nemlig fuldblods-wagyu fra de bedste brands i Japan og Australien. Det har været alfa og omega for os fra start af, at vores kunder får en stor oplevelse hver gang, og at de føler, at de har fået værdi for pengene – for det er ikke billige produkter, vi sælger. Den mission er lykkedes, fordi vi aldrig er gået på kompromis med kvaliteten – og vores anmeldelser på fx Trustpilot viser, at det var det helt rigtige.

“Jeg står ikke her og siger, at du får en oplevelse på højde med EM 92’, når du nyder vores produkter… men vi er edermame tæt på!”

Når kvæget har 100% wagyu-gener, gør det bare, at du får et klasse produkt hver eneste gang. Når man kommer op i denne her kvalitet af wagyu-kød, så betyder det også, at udskæringer som fx culotte, cuvette og flanksteak selvfølgelig har en vanvittig god smag, men også er rigtig møre. Det er blandt andet også den type udskæringer, vi bruger til at lave en masse retter med på Feed Bistro.

Når du spiser wagyu-kød, skal du være opmærksom på, at det mætter mere end almindeligt kød pga. det høje fedtindhold. Derfor egner kødet sig perfekte til at dele mellem flere.

En lille fun fact får du også: Wagyu-kød er faktisk en af de sundeste former for kød, fordi det er utrolig rigt på mættede- og flerumættede fedtsyrer og oliesyre, som har en forebyggende effekt på blandt andet alzheimers og hjertekar sygdomme.

WagyuPusher startede i 2021 med et mål om, at den almene dansker skulle have mulighed for at få fingrene i verdens bedste kød i mindre mængder og til overskuelige priser. Virksomheden er startet af mine to brødre, Thomas og Christian, og mig, Jacob Jørgsholm.

WagyuPushers mission er at få den danske befolkning til at spise mindre kød, med bedre kød. Når der endelig er kød på menuen, så skal det være kød af høj kvalitet fra dyr, der har haft et godt liv. WagyuPushers værdisæt hviler på kvalitet over kvantitet og gennemsigtighed i hele forsyningskæden frem til slutkunden.

Andre indlæg

16. juli 2024
Godt at vide, inden du bestiller kød online

Hvordan bestiller jeg kød hos WagyuPusher til levering på min hjemmeadresse? Når du bestiller wagyukød hos WagyuPusher, skærer og pakker vi din ordre dagen inden, den er hos dig. Det vil sige, at du altid får helt friskskårne bøffer, selvom ordren er lagt flere uger inden levering. Hvordan foregår bestilling af kød hos WagyuPusher til […]

10. juli 2023
Sådan sikres kvaliteten af japansk wagyu 

Wagyu-kvæg bliver opdrættet på en nøje afstemt diæt med korn og risstrå, som sammen med wagyu-generne gør, at kvæget får sin flotte, velkendte marmorering.  De japanske myndigheder gør alt for at sikre, at wagyu fra Japan altid er af utrolig høj kvalitet. Dette sikres blandt andet ved, at alle wagyu-kvæg, der slagtes, bliver bedømt efter […]

10. juli 2023
Vidste du, at alt japansk wagyu har sit eget ID?

Når wagyu kvæget er 6 måneder gammelt, får det sit eget ID, hvis det opfylder en række krav ift. sygdomme, handicap osv. Hvis kvæget er sundt og rask, får det sit ID, før det i en alder af syv måneder bliver solgt på auktion til de præfekturer, der opdrætter wagyu. Dette kunne fx være Kagoshima, […]

22. maj 2023
Trøfler – hvad er det?

Hvad er trøffel? Trøffel er en ældgammel og eksklusiv delikatesse, som har været populær i mange år. Helt konkret er trøffel en spiselig svamp, der kommer fra den store trøffel-familie, som hedder Tuber på latin. De to mest kendte trøfler i familien er Tuber Melanosporum (sort vintertrøffel) og Tuber Magnatum Pico (hvid Alba vintertrøffel).  Hvad […]

20. maj 2023
Vores specialiteter

Udover at sælge markedets bedste wagyu-kød tilbyder vi også en lang række specialiteter. Alle vores specialiteter passer perfekt til vores kød og er særligt udvalg pga. den høje kvalitet. Tilbehør til wagyu-kød Hos os kan du få det komplette måltid, dvs. både et fantastisk stykke wagyu-kød, men også tilbehør som blandt andet trøffel flødekartofler, rösti […]

20. maj 2023
Hvordan leveres varerne?

Det er relativt nyt for mange mennesker at købe fødevarer som kød online, men bare rolig – det er hurtigt, nemt og sikkert at bestille produkter fra os. Hvis du endnu ikke ved, hvordan det fungerer, så guider vi dig igennem købsprocessen her.  Produkterne sendes i en termokasse med køl Vi leverer dine produkter som […]

17. maj 2023
Caviar – hvad er det egentlig?

Caviar er en af de mest kendte og eksklusive delikatesser i verden – og med god grund. Caviar smager nemlig fantastisk som en appetizer eller forret. Det kan enten nydes rent eller på blinis med creme fraiche og rødløg – eller fra hånden med en god vodka til…

17. maj 2023
Det bedste kød til grillen – wagyu kød

Vi danskere elsker at grille, når vejret endelig er til det. Der findes intet bedre end duften af det sydende wagyu-kød på grillen, mens du står med en kold øl i hånden og har det kølige overblik. 

5. maj 2023
De mest stillede spørgsmål

Vi får rigtig mange henvendelser fra folk, der gerne vil vide mere om wagyu-kød. Derfor har vi samlet svar på de spørgsmål, som vi ofte får, i dette blogindlæg

23. april 2022
Hvad er forskellen på japansk wagyu- og Kobe-kød?

Du har sikker hørt om det famøse Kobe-kød. Men ved du egentlig, hvad forskellen er på Kobe-kød og wagyu-kød? Og er det pengene værd? Det er faktisk sådan, at alt Kobe-kød stammer fra wagyu-kvæg, men kun det færreste wagyu-kød er Kobe.

Populære produkter

Pakker

Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram