Wagyu Viden

Læs om wagyu-kødets historie, opdræt, graduering og meget mere. Wagyu-verdenen er til tider besværlig at finde rundt i, så vi har forsøgt at gøre det nemt og gennemskueligt for dig. God læselyst!
10. februar 2022
Opdræt af wagyu

Det er en større videnskab at opdrætte wagyu-kvæg, da forhold som diæt, aktivitetsniveau og fodringsperioden spiller en afgørende rolle for kødets kvalitet. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan wagyu-kvæget opdrættes.

Læs Mere
10. februar 2022
Historien om wagyu

Wagyu-kvægets historie er utrolig interessant, da kvæget er gået fra at være et hårdtarbejdende trækdyr på det japanske landbrug til at være det mest delikate kød, du overhovedet kan få fingre i. Læs mere om kvægets historie her.

Læs Mere
21. februar 2022
Wagyu Graduering – MBS og meget mere

Den mest simple måde at blive klogere på wagyu på, er ved at kunne forstå den MBS-skalaen. Den giver et indblik i, hvor høj en fedtmarmorering kødet har. I denne artikel vil vi gøre dig klogere på kødets MBS-score, og hvad det betyder for kødet.

Læs Mere
2. marts 2022
Wagyu myter

Det eksotiske kød har været omgivet af mange myter og fortællinger, som mange af vores kunder vil have svar på om er sande. Du kan i denne artikel læse mere om de mange myter om kødet her og få svar på, hvilke af dem der er sande.

Læs Mere
16. marts 2022
Er der forskel på wagyu med den samme MBS-score?

Wagyu-kvægets genetik er meget afgørende for, hvilken kvalitet kødet har. Jo større procentdel wagyu-gener, kvæget har, desto mere intens er smagen. Der kan derfor godt være forskel på kvaliteten af kødet, selvom to bøffer har samme MBS-score.

Læs Mere
26. marts 2022
Wagyu & sundhed

Man hører tit, at fedtholdig mad er usundt. Men forholder det sig også sådan, når man snakker om wagyu? Svaret er for de fleste måske en smule overraskende.

Læs Mere
23. april 2022
Hvad er forskellen på japansk wagyu- og Kobe-kød?

Du har sikker hørt om det famøse Kobe-kød. Men ved du egentlig, hvad forskellen er på Kobe-kød og wagyu-kød? Og er det pengene værd? Det er faktisk sådan, at alt Kobe-kød stammer fra wagyu-kvæg, men kun det færreste wagyu-kød er Kobe.

Læs Mere
5. maj 2023
De mest stillede spørgsmål

Vi får rigtig mange henvendelser fra folk, der gerne vil vide mere om wagyu-kød. Derfor har vi samlet svar på de spørgsmål, som vi ofte får, i dette blogindlæg

Læs Mere
17. maj 2023
Det bedste kød til grillen – wagyu kød

Vi danskere elsker at grille, når vejret endelig er til det. Der findes intet bedre end duften af det sydende wagyu-kød på grillen, mens du står med en kold øl i hånden og har det kølige overblik. 

Læs Mere
17. maj 2023
Caviar – hvad er det egentlig?

Caviar er en af de mest kendte og eksklusive delikatesser i verden – og med god grund. Caviar smager nemlig fantastisk som en appetizer eller forret. Det kan enten nydes rent eller på blinis med creme fraiche og rødløg – eller fra hånden med en god vodka til…

Læs Mere
Copyright © 2024 WagyuPusher ApS
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram